-

Har färgat om mitt hår idag. Det var min halloween 2013 basically.

Sleepyhead

Jag ligger i sängen då vår lilla, svarta kattunge kryper upp bredvid mig. Hon kurar ihop sig till en boll mellan min haka och mitt nyckelben och somnar. Tänk hur mycket man kan älska en liten pälsboll.

But you were always gold to me

Har återfunnit min kärlek till Radical Face
 

Nightmare

Gjorde färdigt min halloweenteckning idag.

~

Försöker göra något 'halloweenigt'
 

-

Gjorde mig en orange blomsterkrans.

Jag och Kajsa sminkade oss lite passande till halloween och gav oss ut i skogen med en kamera.
För övrigt firar vi två månader idag.

New in!

Var och hämtade ut mina nya skor idag som jag har beställt härifrån!

Now I miss you more than I can take

Nu har två av kattungarna flyttat hemifrån och på fredag flyttar de sista två. Det är rätt så tungt, jag har bokstavligt talat varit med kattungarna sedan den dag de föddes. Jag saknar dem redan sjukt mycket. Jag färdigställde i alla fall min kattfilm idag. Kolla i högsta kvalitét.

Halvfult från skissblocket

 

What time is it? It's Adveture Time!


2013 - 10 - 12

Strax före klockan tre stod jag och Kajsa utanför kafe station och väntade på Jenni och Saga.  Då de hade kommit slog vi oss ned inne på kaféet. Vi satt där i kanske en halvtimme och bara pratade och skrattade. Det kändes verkligen inte som att det var första gången jag träffade Jenni, även om vi tidigare bara känt varandra över nätet.
Sen begav vi oss i alla fall ut på stan och strövade runt tills vi till slut satte oss bland de gulröda löven i rådhusparken. Vi satt och pratade och hade kul.
Jag klädde Kajsas hår med fina höstlöv. Vi blåste såpbubblor och folk blev irriterade på oss för att vi var så högljudda, vilket om något gjorde oss ännu mer högljudda.
Efter någon timme i parken, då mörkret börjat falla, tog vi bussen hem till mig där vi tillagade en ofantligt god pastasallad. Vi tog med den och en massa filtar till äventyrslekparken och satt i skenet av en lyktstolpe och åt middag.
 
Efter ett tag gick vi hem till mig igen och Jenni åkte hem. Saga stannade kvar över natten (och Kajsa så klart, som bor hos mig medan hon är här i Umeå) och vi somnade vid klockan 4 efter många skratt.
 
Det är fascinerande hur någon kan lysa upp ens vardag på det sätt Kajsa gör för mig. Mina dagar blir så mycket mer händelserika och ljusa då hon är här. Det blir en sådan kontrast mot min annars så trista, färglösa och mörka tillvaro. Jag är lycklig då hon är här.

 The love of my life är här uppe i Umeå nu i två underbart långa veckor. Så förvänta er inte en hög uppdatering.

Ta mig till kärlek

 

Birthday cake

Bakade en tårta till mina nu tioåriga tvillingbröder

-

Igår hämtade jag ut en peruk som jag hade beställt för ett tag sedan.

-

Målar blommor på ett födelsedagskort till min faster som fyllt 40 år. Gör det med en kalligrafipenna because är rebellisk.

And I felt your voice

Vi målar känslor på bilden, kan ni gissa vilken jag fick?
(jag är medveten om att tjejen är väldigt skev och oproportionerlig)

Yin ☯ Yang

Fann denna söta amulett vid ett stånd på torget. Har gjort ett halsband av det nu, jag tror det kommer användas flitigt.

♥♣♦♠

 

M

Jag fick höra att en sorgeperiod vanligtvis pågår i cirka ett år. Imorgon har det gått exakt ett halvår sedan du försvann. Det gör fortfarande lika ont som det gjorde dagen efter att jag fick veta att du var borta. Kommer det kännas annorlunda om ett halvår till? Det känns inte så, men jag antar att smärtan i minnet i alla fall kommer avta. Långsamt, knappt märkbart, kommer den nog blekna bort liksom ärren gör. Men jag kommer aldrig glömma dig.
 
Jag slåss med mina tankar kring dig mest hela tiden. Det jag gör fel antar jag är det att jag får det att handla för mycket om mig och för lite om dig. Men jag kan inte styra över kaoset som pågår där inne.
- Det är inte min sak att sörja dig
- Vi hade nästan ingen kontakt i slutet
- Din familj har nog ingen aning om att jag ens existerar
- Det fanns andra som stod dig mycket närmare
- Varför ska jag ta det så hårt?
- Du överdriver Ebba
- Det handlar inte om mig
- Jag träffade henne bara fåtal gånger i verkligheten, vi hade mest bara kontakt över nätet
 
Men i slutändan kan man väl inte styra helt över sina känslor, så jag borde kanske inte klandra mig så mycket för det. Du betydde trots allt mycket för mig. Liksom du gjorde för många andra, och jag vet att andra mår lika dåligt som mig och även mycket värre än jag gör över det som hände. Fast som den extrema känslomänniska tar jag det kanske hårdare än jag borde.

Förlåt för en extremt dålig och förvirrande text, men jag lyckas inte formulera det på något bättre sätt. Du är i alla fall saknad Melinda och jag ska tända ett ljus för dig imorgon.

-

Har så mycket som jag borde och behöver göra, men istället så sitter jag och leker på polyvore.

Nirvana ligger vid soffkanten och sover. I sömnen sträcker han på sig så han råkar trilla ned för soffan. Han hoppar direkt upp igen, lägger sig till rätta ovanpå två utav sina sovande syskon och somnar om igen. Det finns inget sötare.