Jack Frost

Bakgrunden blev ej bra men är för övrigt rätt så nöjd. Gjorde den med promarkers, pigmentliners, vanliga färgpennor och en vit gelpen.

B. Lawless

Underbaraste Rosanna har ritat av mig!! Är lite överexhalterad. Hon är så talangfull och har en sådan unik stil. Älskar detta. Kolla in hennes underbara blogg också.

Children get older


-

23/9
Kollar på teckningarna som är upphängda på anslagstavlan i väntrummet på BUP. Teckningen jag gjorde för kanske en månad sedan hänger kvar. Under bilden jag ritat skrev jag en liten text, något i stil med "Jag insåg att världen vi lever i är ett helvete, så numera finner ni mig i min drömvärld". Jag noterar att någon skrivit "Tack" i hörnet av teckningen och ritat ett litet hjärta. Det känns bra. Får mig att känna mig mindre ensam.
 
27/9
Sitter på bussen och lyssnar på Håkan medan regnet smattrar mot rutan. Jag sluter ögonen och föreställer mig hur det kommer vara då han kommer in på scenen i december. Får gåshud bara av att tänka på det.
 
27/9
Vi fem sitter hopträngda i en soffa anpassad för tre personer och kollar på animerad film. Vi äter torr kladdkaka som vi har bakat tillsammans. I våra famnar ligger sovande katter och värmen från de andra gör att jag för en gångs skull inte fryser.

Spaced out

Klistrade fast min alien på en spejsig bakgrund som jag skrev ut.
 

Alien

Började med denna på håltimmen idag.
 

Now I miss you more than I can take//And I will surely break

Tre jag saknar:
Du som jag älskar och som snart kommer hit för att spendera två underbara, långa veckor med mig. Du bor 70 mil för långt ifrån mig.
Du som betytt mest för mig genom alla tider men som jag nu inte hittar tillbaka till. Detta är tortyr.
Och Du som aldrig någonsin kommer komma tillbaka. Snart har det gått ett halvår sedan Du gav dig av. Har fortfarande inte riktigt fattat det. Jag kommer kanske aldrig göra det.

Inscannad

 

Under löven

Hösten och allt vad den är för mig. Löven som skiftar färg, de mysiga kläderna, de vackra fåglarna som lämnar vårt land över vintern, de kala träden, att skriva brev och dricka te, att läsa fina böcker och det onda.

Långa nätter

Gosar med katter, lyssnar på musik, ritar och tänker.

Inscannat

 
 

And I know I am naïve//But if anything//That’s what’s going to save me

Har gjort en till sådan där "förströttritandepålektionerna"-teckning
 

To This Day

 

Naiv

WIP

But she ran out in the woods

 
Allt gick åt skogen och jag blev arg, ledsen och höll på att kvävas av allt inom mig. Så jag gick ut i regnet och satt ensam på bryggan i kärleksviken medan regnet föll. Kom hem två timmar senare genomfrusen och dyblöt men bättre till mods än tidigare.
 
 
 
 

Fokusera

Sitter och kladdar mig igenom lektionerna med en stiftpenna och har svårt för att vara kvar i nuet. Koncentration känns som något helt främmande.

-

Jag hade tänkt berätta om gårdagen både i kväll och igår, men är för trött för att få ihop något vettigt. Sover dåligt natt efter natt och höstkylan har nu smugit sig fram och får mig att ännu mindre vilja lämna sängen.

Turk-ås

 

Äntligen på väg

Bara en blekning+färgning kvar tills turkost
 

-

 

Välkommen

 

 
 
 

Du är snart där

Fortsätt
När mörkret faller och allt gör ont
Fortsätt

Andas in och andas ut, orkar jag så orkar du

Vill blogga men har inte något vidare intressant att skriva om. Jag är så trött hela tiden och känner mig oinspirerad till det mesta. Hade en mindre bra dag idag. Mina tankar har kretsat runt det jag försöker glömma och det har känts som om en tung sten ligger på mitt bröst och gör det tungt att andas. Jag försöker bara att orka med vardagen. I morgon så ska bildettorna och bildtvåorna iväg till Bölesholmarna och göra något slags konstverk med naturmaterial. Det blir förhoppningsvis kul och distraherande.

❁❀✿

Sitter i skräddarställning på golvet i mitt rum och gör blomsterkransar

Behind blue eyes

 

Längtan

Tre saker jag längtar till:
* Då Kajsa kommer upp hit
* Färga håret turkost
* Håkan-konserten

But they don’t understand, people never do

 

-

Då jag vaknat packade jag min väska full med papper, pennor och fika och sen gav jag mig av ut i skogen med kameran hängandes runt min hals. Då jag var ute och gick fann jag i slutet av en liten stig en förfallen koja. Efter att ha fotat lite så gick jag vidare och fann en liten skogsdunge med halvdöda träd. Skogsdungen låg på ett öppet fält som låg mitt i en skog. Det var varmt och allt jag hörde var fåglarnas kvittrande och insketernas surrande och allt doftade underbart av skog. Jag slog mig ned på en sten i skogsdungen och satt i skräddarställning och skrev brev samtidigt som jag mumsade på ett grönt äpple.

Saknar

 

Busfrön

 

-

 
 
 
Ca halva denna dag har jag slösat bort på att rita katter som blev fula
(observera dock att det är meningen att den lilla ska kela med ögonen)
 
 
 

Jag ritade av min favoritperson (observera, ej ett slätt porträtt, utan lite i min egen stil)

Ritvideo

 

☹ ☺


Jag var och hälsade på kattungarna hos min pappas flickvän. De är otroligt fina (men våra är finare).

Liten tuss