-

Har färgat håret mörkblått

-

God jul alla fina bloggläsare!

-


-

Igår var jag på min första konsert någonsin. Håkan var så otroligt bra, obeskrivligt. Klockan elva började vi vårt köande, jag, Saga och pappa (för att jag skulle få gå var kravet att en förälder följde med) och efter många timmar blev vi insläppta fick plats längst fram. Det var en sådan otrolig känsla då Håkan kom in. Han var så otrolig. Så mycket bättre live (och han är ju ändå sinnessjukt bra även när man inte hör honom live). Jag fick ögonkontakt med Håkan ett antal gånger och då han i slutet kastade ut rosor fångade jag en av de. Klockan 23.00 återvände vi till avdelningen glada och trötta.
 
Jag är på permission under hela helgen och om det går bra blir jag utskriven på måndag.

-

Färglade dem

-


-

 Som ni utan tvekan har märkt så uppdaterar jag knappt min blogg för stunden. Detta beror på att jag har blivit inlagd. Jag vet inte när jag kommer bli utskriven och jag har inte tillgång till någon dator. Så kommer nog inte blogga något mer innan jag har blivit utskriven.

-

Bara en extremt enkel teckning.

-

 

-

Min bedårande fuskpäls anlände idag. Vunnen på tradera, wohoo. Jag drunknar i den, så underbart.

-

Är rädd för att sova. Drömmer mardrömmar varje natt. Ibland dör någon som står mig nära. Ibland vill folk inte ha mig kvar. Ibland hamnar jag i situationer jag inte kan hantera. Jag vaknar och kan inte göra mig fri från drömmen. Lyckas jag somna om drömmer jag bara vidare på samma dröm. Nu är inte ens sömnen ett sätt att koppla bort det onda för ett tag.
 
Det är fascinerande hur kraftfulla drömmar kan vara.
 
~
 
Ni ska snart få ett inlägg från min weekend i Paris, men måste orka föra över bilderna först!