Shadowplay

 
 
 

Hjärtanen

 

Kaos

Det är lite kaos här
Vet ej vad jag ska behålla och vad jag ska ta bort
Vi får se vad det blir av detta
Om det blir något av detta

Mänsklig värme snälla kom närmre

Jag vill komma nära någon. Sådär näranära. Kunna prata om allt det jag vill prata om men aldrig nämner eftersom jag alltid är så rädd för att folk ska börja ogilla mig för de sakerna. Döma mig för det och vända sig bort. Lämna mig ensam och använda det jag berättat för att skada mig ännu mer. Så som hon i mellanstadiet gjorde.
 
Jag hoppades att jag på gymnasiet, då jag fått en nystart - en ny klass med nya människor att lära känna - skulle kunna finna en vän som jag kunde komma riktigt nära. Någon som jag kunde få avlasta mig på utan att fyllas med skuldkänslor för att jag bara tar energi och inte känner att jag ger något tillbaka, men redan nu förstår jag att det bara lär fortsätta som tidigare. För det är ju inte på grund av att jag har haft fel typ av människor runt mig, utan felet sitter i mig. Jag är för osäker, ansträngd, inåtvänd och kylig. Och jag vet inte hur jag ska ändra den jag blivit.
 
Jag har ju Kajsa, men hon bor ca 70 mil ifrån mig och jag kan inte bara åka hem till henne då det är dåligt, och jag kan ju inte direkt planera in när jag behöver någon där. Jag behöver någon som är lättare tillgänglig också.
 
Jag vill och tycker mig behöva för mycket, det är väl det allt handlar om i slutändan. Att jag vill och behöver mer än jag kommer kunna få. Men jag vet heller inte hur jag ska göra för att acceptera att jag kommer fortsätta känna mig så ensam.

Skriva

Vill ni att jag ska börja skriva lite mer texter och sådant här? Och om ni vill det; vad vill ni att jag ska skriva om?

Inscannad


Madness returns

Imorgon ska jag scanna in den, så då får ni en bättre bild.
 

I'm a dreamer

 

Nirvana

 
 

First sight

 
 
Nu har två öppnat ögonen helt.
 

FYI

Denna bloggdesign är inte klar ännu.

Kräm

Den första lilla kattungen har börjat öppna ögonen.

Little ball of fur

Är inte helnöjd med propotionerna och pälsens mönster, men är rent generellt rätt nöjd med resultatet. Det är ju trots allt den första seriösa katten jag ritat.
Jag hoppas ni inte tröttnar på mig då allt jag verkar blogga om är katter, hahah.

Liten

Det syns inte på mina bilder, men kattungarna har blivit rejält mycket större än vad de var då de var nyfödda - även om det bara gått tre dagar. Krabaten på bilden ovan heter nu Nirvana.

Rödtott

Jag hoppas att ni inte har något emot bilder på kattungarna.

-

En lite mindre seriös teckning.

Hjärtat


Kattungar

Mellan klockan 23.00 4/8 och 02.10 5/8 födde Nemi fem små underbara kattungar.
 
 

Free

Även denna gång så varken gillar eller ogillar jag resultatet. Vad tycker ni?
 

Idag var jag och Kajsa på myrorna och bunkrade upp med plastblommor så vi kan göra fler blomsterdiadem. Alla blommorna tillsammans kostade 55 kronor.
Jag fann även ett spejsigt tyg som jag ska dekorera min jeansjacka med.